Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рішення про надання оборонного озброєння в США готове на 99% - Саакашвілі

Понеділок, 2 березня 2015, 08:25

Рішення про надання Сполученими Штатами оборонного озброєння Україні підготовлене на 99%.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив позаштатний радник президента Міхеїл Саакашвілі.

"Головне, чого ми добиваємося в США - щоб Україна отримала оборонну зброю. Практично всі на нашій стороні, громадська думка на нашому боці", - сказав він.

"Отримання Україною оборонної зброї буде найпотужнішим сигналом, для того, щоб врятувати тисячі і тисячі людських життів. Зупинити подальшу російську агресію, ми всі знаємо, що Путін спробує зараз не тільки Маріуполь, але і весь південний фланг захопити, потім він спробує звалити уряд у Києві. Українській державі потрібно оборонятися і захищати свою безпеку", – зазначив Саакашвілі.

"Америка демократична країна, тому було дуже важливо, що публічно звучало в Конгресі і Сенаті, і буде звучати на наступному тижні гучна вимога дати Україні зброю. Це звучить зараз у всіх засобах масової інформації США", - додав він.

"Коли президент Порошенко сказав про це в Конгресі в своєму тріумфальному виступі у вересні минулого року, для багатьох це стало несподіванкою і багато хто про це слухати навіть не хотів. Зараз, практично, це рішення на 99 відсотків підготовлено. Коли буде останній, самий значний відсоток я не знаю, сподіваюся - протягом найближчого часу, тому що часу в України дуже мало", – наголосив Саакашвілі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: