Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через бойовиків единий пункт пропуску на Артемівськ можуть закрити - штаб

Понеділок, 1 червня 2015, 14:51

За умови подальшого невиконання бойовиками Мінських домовленостей роботу перепускного пункту на Донеччині в районі Ніколаєвка-2 – Зайцево можуть тимчасово призупинити.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"31 травня з 18.30 бойовики здійснили обстріл з танків та 122-мм артилерійських систем позицій українських військ в районі Ніколаєвка-2 – Зайцево. В зоні ураження ворожого озброєння опинилася частина автомобільної траси від лінії розмежування до с.Курдюмовка. Саме цією дорогою переміщуються вантажі та здійснюється перетин лінії розмежування громадянами, які проживають в тимчасово окупованих районах Донецької області", - зазначили у штабі. 

"Демонстративний обстріл бойовиками українських позицій та об’єктів інфраструктури слід розцінювати, як спробу блокування повноцінного функціонування єдиного Контрольного пункту виїзду та в’їзду на Артемівському напрямку.За умови подальшого невиконання бойовиками Мінських домовленостей та з метою збереження життя та здоров’я мирних громадян роботу цього перепускного пункту можуть тимчасово призупинити", - додали у прес-центрі АТО.

Також у штабі підкреслили: "Цей факт, очевидно, знову намагатимуться "розкрутити" російські пропагандисти, які вчергове заволають через підконтрольні ЗМІ про посилення економічної блокади ОРДо та ОРЛо (окремі райони Донецької та Луганської областей) українською стороною".

Як відомо, раніше у штабі АТО повідомили, що бойовики обстріляли з танка і артилерії контрольно-пропускний пункт Зайцеве, коли там було велике скупчення людей.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування