В ОБСЄ образилися на заяви Москаля про пияцтво спостерігачів

Четвер, 4 червня 2015, 14:55

В ОБСЄ відреагували на заяву луганського губернатора про те, що спостерігачі ОБСЄ "жиганять" віскі в готелі і не їдуть моніторити ситуацію із відведенням техніки.

Як заявив речник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків, такі заяви можуть завдати шкоди, передає "Укрінформ".

"Я думаю, що будь-хто, хто робить такі публічні заяви, має подумати, що він говорить і що це може не принести користі", - зазначив речник.

Водночас він наголосив, що багато спостерігачів місії ризикують життям, щоб зробити доповідь про реальні події в зоні конфлікту.

"Вони (спостерігачі СММ. - ред.) далеко від дому, від рідних та близьких. Вони приносять великі жертви для виконання мандату СММ ОБСЄ. Я не хочу безпосередньо коментувати заяву голови (Луганської обласної військово-цивільної адміністрації - ред.), однак хочу нагадати, що зараз дуже складний час у плані інтенсивності обстрілів. А це питання ми зможемо з ним розглянути пізніше у двосторонньому порядку", - зазначив Боцюрків.

Як повідомлялося, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль розкритикував представників моніторингової місії ОБСЄ. 

"Шановне ОБСЄ мало б не сидіти постійно у ресторані в готелі "Мир", від ранку до ночі пиво і віскі "жиганить", а їхати на цю територію", - заявив керівник Луганщини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...