Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардепи вимагають скасування указу про нагородження Охендовського орденом

П'ятниця, 3 липня 2015, 03:05

Народні депутати від БПП Мустафа Найєм і Сергій Лещенко та від ВО "Свобода" Юрій Левченко зареєстрували офіційний запит до президента Петра Порошенка з вимогою скасувати указ про нагородження голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського орденом Ярослава Мудрого V-го ступеня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп Мустафа Найєм.

"Сам факт такого указу кидає тінь на главу держави і його адміністрацію", - йдеться в заяві.

Як зазначив Найєм, Охендовський свого часу захищав перемогу Віктора Януковича у 2004 році, потрапив до комісії за квотою Партії регіонів, неодноразово закривав очі на явні факти порушення виборчого законодавства під час місцевих виборів 2010 року, парламентських виборів 2012 років і довиборах в 2013 році.

"Запит буде направлений до глави держави у разі, якщо буде проголосований в залі 226-ма голосами. Сподіваємося на колег з усіх фракцій", - заявив народний депутат.

"Одночасно я звернувся до голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна з проханням надати копію подання на нагороду пану Охендовському. Сподіваюся, скоро ми дізнаємося ім'я і мотиви людини, яка порахувала потрібним нагородити орденом людину, яка не тільки не гідна такого заохочення, а й дискредитує орден", - додав Найєм.

Вместе с коллегами - Сергій Лещенко и Юрием Левченко - зарегистрировали официальный запрос к президенту Петру Порошенко ...

Posted by Mustafa Nayyem on 2 Июль 2015 г.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування