Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент заявив, що нічого не знає про можливу відставку уряду

Неділя, 6 вересня 2015, 22:19

Ініціювання відставки Кабміну - у компетенції коаліції Верховної Ради, і про те, що подібні процеси запущено, президент Петро Порошенко не має інформації.

Про це в інтерв'ю українським телеканалам, яке вийшло в ефір увечері 6 вересня, заявив президент Петро Порошенко.

"Відставка уряду - питання коаліції, так само, як і призначення уряду. Президент лише вносить те, що йому подасть коаліція. Мені невідомо, що в коаліції йдуть процеси щодо зміни уряду - немає жодної подібної інформації", - заявив Порошенко.

Як відомо, на початку серпня глава уряду Арсеній Яценюк заявив, що у вересні запропонує парламентській коаліції новий склад Кабінету міністрів. 

"Щоб усі механізми (дерегуляції) працювали, на центральному рівні треба провести серйозні зміни. Мною було заслухано звіти усіх міністерств і поставлено чіткі завдання кожному міністру у галузях, за які вони відповідають. У вересні буде зрозуміло, що з цього виконано",  - зазначив Яценюк. 

За результатами оцінки діяльності кожного міністра він запропонує парламентській коаліції новий склад Кабміну та "нову, ефективну структуру українського уряду", заявив Яценюк.

Интерфакс-Украина

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування