Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко попросив Авакова перевірити менеджерів Григоришина

Четвер, 1 жовтня 2015, 18:08

Народний депутат з фракції  "Народний фронт" Антон Геращенко просить МВС перевірити завищення цін на тендерах "Укренерго".

Про це йдеться в його блозі на "Українській правді".

Геращенко заявив, що менеджери Григоришина в "Укренерго", про яких бізнесмен згадував в інтерв'ю УП, завищили ціни на тендері на 140 мільйонів гривень.

За словами депутата, у жовтні 2014 року держкомпанія оголосила торги, "на яких була запропонована ціна закупівлі будівельних робіт  - 130 мільйонів 530 тисяч гривень".

Однак торги були скасовані, а новий тендер оголосили уже в червні 2015 року.

 
 

"Тільки от вартість закупівлі будівельних робіт замість 130 млн 530 тисяч гривень, як за помахом чарівної палички команди кризових менеджерів Григоришина, стала вже 347 млн 648 тис грн. Різниця, якщо не брати до уваги інфляцію і спричинене нею зростання цін на обладнання, матеріали та кошторисну зарплату, – якісь нещасні 217 млн 118 тис. грн. А якщо прикинути з урахуванням інфляції та зростання цін – то всього лише приблизно 140 мільйонів гривень", - написав депутат.

УВін також оприлюднив відповідний депутатський запит з цього приводу до глави МВС Арсена Авакова, радником якого досі є.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...