Плотницький зібрався повернути собі території і бачить Порошенка без влади

Четвер, 8 жовтня 2015, 18:30

Ватажок ОРЛО Ігор Плотницкий на свій манер трактує мінські угоди і впевнений, що вони дозволять захопити бойовикам звільнений Донбас.

Про це Плотницкий розповів на зустрічі, запис якої наводить канал бойовиків.

"З приводу Мінських угод. Скажу вам чесно. Я не все можу вам говорити відкрито. Але якщо ви вірите, ви мене зрозумієте. Вас ніхто не обманює, і обманювати не буде. Політика - це, перш за все вміння знаходити компроміси один з одним. Повертатися в Україну ніхто з нас не поспішає, не збирається і на скільки я розумію, і вони там нас не особливо хочуть, та й ми не хочемо ", - заявив він.

При цьому він розповів, що Мінські угоди передбачають амністію, тобто "в України не має бути до наших людей претензій", - пояснив він.

"Закон про особливий статус. У більш широкому розумінні - це майже як федерація", - додав він.

"Повірте, ті умови Мінських угод, які Україна підписала, для нас найкращий варіант: щоб не проливаючи крові забрати всю нашу територію і жити", - заявив він.

"Ми як в розлученні, але насправді у нас трикімнатна квартира. З одного боку Росія, з іншого України і ми посередині. Розлучення розлученням, але кордони залишилися. Ці нам перекривають вхід і вихід, Росія каже нам: будь ласка, ходіть через наші двері. Я так, щоб ви розуміли, і не все можу говорити ", - сказав Плотницький.

"Вони хочуть отримати кордон. Вони його не отримають, бо в Мінських умовах це самий останній пункт після всього, що має зробити Україна", - заявив він.

"Якщо вона це зробить, то у владі буде не Порошенко, влада буде народна. Не має бути людей, які сповідують нацизм і бандерівщину, які кажуть, що ми терористи, сепаратисти, не буде людей, які кажуть, що Росія - це агресор" , - заявив Плотницький.

"Саме з такою Україною після вашого рішення народ визначатиме, а чи хочемо ми бути в тій Україні. Якщо ви самі захочете, тільки тоді ... Ми не даремно проливали цю кров, щоб назад йти до бандерівців. Не буде цього", - резюмував свою промова ватажок бойовиків.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування