Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БПП припинила повноваження члена у виборчкомі Кривого Рогу

Субота, 21 листопада 2015, 09:29

Партія БПП "Солідарність" припинила повноваження члена Криворізької міської виборчої комісії Олени Борко та наполягає на скасуванні постанови Криворізького міськвиборчкому про визнання обраним міським головою Юрія Вілкула.

Про це йдеться у повідомленні БПП на сторінці у Facebook.

"Звернення із кандидатурою для заміни члена комісії від місцевої партійної організації надіслане до Центральної виборчої комісії. Наполягаємо на тому, аби ЦВК скасувала постанову Криворізького міськвиборчкому про визнання обраним міським головою Вілкула Ю. Г. та зобов`язала районні виборчі комісії провести повторний підрахунок голосів виборців на всіх виборчих дільницях, де зафіксовані порушення", - зазначено у заяві парторганізації.

Партія #БПП #Солідарність припиняє повноваження члена Криворізької міської виборчої комісії Олени Борко для забезпечення...

Posted by Блок Петра Порошенка on 20 ноября 2015 г.

Як відомо, 16 листопада міський виборчком оголосив переможцем виборів у Кривому Розі чинного мера Юрія Вілкула.  На сайті ЦВК теж з'явилася інформація про перемогу представника "Опозиційного блоку".

Опонент Вілкула - Юрій Милобог - заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному - Вілкул. Розрив становить 752 голоси. В "Самопомочі" заявляють, що під час виборів на кількох дільницях були вкидання і каруселі.

17 листопада під будівлю, де ТВК мала розглянути скарги Милобога, зібралися мітингарі, щоб висловити незадоволення визнанням Юрія Вілкула міським головою.

18 листопада у Кривому Розі відкрили сесію міської ради тапредставили новим очільником міста Юрія Вілкула, попри те, що скарги Милобога розглянуті не були.

"Батьківщина" оголосила про зняття з посади голови Криворізької міської організації партії Ольги Бабенко та розпуск Бюро міської організації.

"Народний фронт" обіцяв замінити своїх представників у міській виборчій комісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування