В "Укропі" розповіли про гроші, яких не було у машині, яку "позичили"

Неділя, 8 листопада 2015, 12:40

Після ДТП на трасі Павлоград-Дніпропетровськ кандидат у мери Павлограда Євген Терехов перебуває у лікарні, де здав усі аналізи, з яких буде зрозуміло, чи був в його крові алкоголь. Грошей, про які повідомляють місцеві ЗМІ, у машині не було. 

Про це заявила речниця партії "Укроп" Євгенія Кравчук, коментуючи повідомлення про те, що після аварії водій відмовився здавати тест на алкоголь. 

"Наш Титановий Джексон, Євген Тєрєхов, справді потрапив в аварію. ... Усі живі – і Євген, і водій фури, з якою він зіткнувся. Зараз Євген в лікарні, в реанімації, стан середньої тяжкості. Після аварії він потребував термінової госпіталізації. У лікарні він здав усі аналізи, з яких буде зрозуміло, зокрема й те, чи був в його крові алкоголь", - додала Кравчук.

За її повідомленням, Терехов потрапив у ДТП через те, що "втратив пильність через втому", а автомобіль, на якому він пересувався, належав людині, яка підтримувала його і партію на виборах.

"Автомобіль вона дала у тимчасове користування, коли у Жені виникла потреба часто їздити між містами (у період виборів)", - зазначила Кравчук.

Також Кравчук спростувала інформацію місцевих ЗМІ, пов'язаних  з кандидатом у мери Дніпропетровська Олександром Вілкулом, про те, що "у машині були гроші, а водій відмовився дихати "в трубку".

"Грошей в машині не було", - заявила Кравчук.

Згодом вона додала: "Терехов наполягає, що на місці ДТП співробітники правоохоронних органів не пропонували йому пройти експрес-тест на визначення стану сп'яніння, всі необхідні аналізи він здав у лікарні. Також Тєрєхов повідомив, що причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху з боку водія вантажівки мережі супермаркетів Брусничка (входить до бізнес-структур Р.Ахметова), який підрізав його автомобіль. Через це машина Тєрєхова зіткнулась з іншою вантажівкою". 

Нові деталі по ситуації з Титановим Джексоном. Нам вдалось зв'язатись з Євгеном Тєрєховим. Він наполягає, що на місці ДТ...

Posted by Yevheniya Kravchuk on 8 ноября 2015 г.

Як відомо, вранці 8 листопада на трасі Павлоград-Дніпропетровськ біля с. Булахівка 26-річний Євген Терехов - кандидат у мери Павлограда від партії "Укроп" на Porshe Cayene потрапив у ДТП: за даними ЗМІ, Терехов на швидкості близько 200 км/год врізався в фуру "АТБ".

Зазначимо, у першому турі виборів мера Павлограда переміг представник Оппоблока Анатолій Вершина, Терехов посів друге місце. 

Центрвиборчком ухвалив рішення скасувати другий тур виборів мера у Павлограді, однак Київський апеляційний адмінсуд скасував це рішення. ВАСУ відмовив у задоволенні апеляційної скарги ЦВК, тож другий тур виборів у Павлограді відбудеться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування