Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Снігопади паралізували Харків: повалено дерева, закрито установи

Середа, 2 грудня 2015, 14:36

Через надмірний снігопад у Харкові станом на ранок 2 грудня впали 528 дерев і 636 великих гілок.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Згідно з повідомленням, за 12 годин у місті випало більше половини місячної норми опадів.

"У Комінтернівському районі без світла залишився один дитячий садок, у Київському – один дитсадок і кілька шкіл. У Ленінському районі сталося 13 поривів електромереж міськсвітла і 24 пориви районних електромереж", – додали у міськраді.

Всі фото: сайт міськради Харкова

В установі запевнили, що вночі на вулицях міста працювала вся снігоприбиральна техніка, проїзд по центральних магістралях був забезпечений.

 

"Є пориви контактної мережі, створені оперативні бригади, які усувають несправності і ремонтують мережу. Ми підключили і "Харківводоканал", і "Харківські теплові мережі" до прибирання повалених дерев, їх розпилювання та утилізації. Ситуація контрольована, працюємо з "Харківобленерго" з відновлення електрики у школах і дитячих садках", – заявив перший заступник мера Харкова Ігор Терехов.

 

Також у Департаменті інфраструктури додали, що були зафіксовані 54 затримки у русі міського наземного електротранспорту. На дорогах впало 24 дерева, сталося 18 обривів контактної мережі і відключення енергопостачання. На дорогах сталися п'ять ДТП без постраждалих.

Наразі комунальні служби намагаються усунути наслідки стихії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування