Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США втому від України можуть зумовити троє українських політиків - нардеп

П'ятниця, 4 грудня 2015, 13:43

У США називають три прізвища з оточення президента і прем'єра, через які нинішня влада може лишитися без довіри закордоном.

Про це у своєму блозі в "Українській правді" написав нардеп Сергій Лещенко.

"Мені вдалося побувати у Вашингтоні цього тижня, коли служби Байдена (віце-президент США - УП), Держдепартамент і аналітичні центри готували візит американського лідера до України", - написав він.

"На всіх зустрічах звучали три прізвища - Мартиненка, Кононенка (нардеп выд БПП - УП) і Шокіна (Генпрокурор - УП) - як людей, які своєю присутністю в оточенні Яценюка і Порошенка вбивають довіру не тільки до нинішнього прем'єр-міністра та президента, а до всієї постреволюційної України, тільки посилюючи наростаючу закордоном" втому від України", - повідомив Лещенко.

Крім того, коментуючи рішення Мартиненко скласти мандат, яке має ще підтримати ВР, Лещенко вважає, що нардеп "принесений Яценюком в сакральну жертву в ім'я добрих відносин з віце-президентом США Джо Байденом, який наступного тижня прилітає в Київ".

Нардеп також опублікував скани основного договору між чеським заводом "Шкода" і панамською компанією Мартиненка Bradcrest, "на швейцарські рахунки якої перераховувалася "комісія" (іншими словами - "відкат") за поставки обладнання на атомні електростанції України".
 

 
 
 
 
 
 
 
 

За словами Лещенка, цей документ вилучений на заводі "Шкода" при обшуку в Чехії в грудні 2014 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування