Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині двоє бійців підірвалися на розтяжках

Вівторок, 8 грудня 2015, 10:03

Двоє бійців підірвалися на розтяжці в Луганській області минулої доби.

Про це повідомляє Луганська військово-цивільна адміністрація на своїй сторінці Facebook.

"Двоє бійців учора підірвалися на "розтяжці". Один дістав поранення біля Болотеного під час патрулювання. Другого було поранено в районі міста Попасна. Він підірвався на "розтяжці" (РГД-5), яка знаходилася на стовбурі дерева, під час переслідування 3-х осіб з ДРГ НЗФ "ЛНР". Постраждалих доставлено до районних лікарень. За словами лікарів, наразі їх здоров’ю нічого не загрожує", - сказано в повідомленні.

"Терористи знову почали активні обстріли. Я вкотре хочу наголосити, що терористи та їх хазяї плюють на Мінські домовленості", – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Так, у період з 20:30 до 22:00 з боку с. Сміле (підконтрольне так званій "ЛНР") бойовики обстріляли з мінометів (52 постріли) опорний пункт 24-ї бригади у Новоайдарському районі.Інформація про жертви та руйнування не надходила.

Також близько 13:40 з боку пам’ятника "Князю Ігорю" (територія, підконтрольна так званій "ЛНР") бойовики з автоматичних гранатометів обстріляли район "нового моста" у смт Станиця Луганська.

Зі стрілецької зброї терористи також обстріляли опорний пункт у селі Болотене Станично-Луганського району. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування