Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переговірник Ахметова каже, що його роль в переговорах у РФ перебільшена

П'ятниця, 1 квітня 2016, 19:58

Андрій Смирнов, який брав участь в засіданні міжвідомчої комісії Росії щодо Донбасу, заявляє, що інформація про його роль в переговорах перебільшена.

Про це він сказав в інтерв'ю "Новому времени".

"Чутки про мою роль дещо перебільшені. Хоча я хотів би мати можливість вплинути на процес стабілізації ситуації на Донбасі", - сказав він.

"Я вважаю такі думки виникли через те, що я їздив на підприємства ДТЕК на непідконтрольні Україні території поки йшли бойові дії, займався відновленням роботи підприємств, зустрічався з трудовими колективами, яким потрібна була інформація про те, що буде з підприємством", - додав він.

На запитання про тіньовий уряд терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР", до якого входять російські офійціні особи, Смирнов сказав: "У мене немає відповіді на запитання про тіньові уряди".

"Я до нього точно не входжу", -  заявив він.

"Мене викликали на комісію. На засіданні всієї комісії я не був присутній, бо її членом я не є. Я був запрошений в певний час в цілому хвилин на 15. Мене попросили висловити свою експертну думку з питань відновлення ліній електропередач, функціонування залізничного вокзалу і можливості вивезення вугілля в Україні, роботи вугільних підприємств на цих територіях ", - додав Смирнов.

Як раніше повідомили "Українській правді" в німецькому виданні Bild, Андрій Смирнов брав участь у засіданні міжвідомчої комісії Росії щодо Донбасу.

Напередодні Bild оприлюднив матеріал, в якому зазначав, що Росія здійснює повний контроль над окупованими районами Донбасу, посилаючись на записи Міжвідомчої комісії з надання гуманітарної підтримки потерпілим територіям південно-східних районів Донецької та Луганської областей України в Держдумі РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування