Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Насірова кажуть, що жодних змін на митниці у Москаля не було

П'ятниця, 6 травня 2016, 16:36

В Державній фіскальній службі заявляють, що заява губернатора Закарпаття Геннадія Москаля про зміну керівництва місцевої митниці не відповідають дійсності.

Про це йдеться у заяві відомства, розповсюдженій у п'ятницю.

"Керівником Закарпатської митниці є Володимир Колесніков, який обіймає цю посаду з вересня минулого року.  За станом здоров’я з 27 квітня поточного року він перебуває на лікарняному", - йдеться у заяві.

Зазначається, що "з огляду на це у період з 28 по 29 квітня виконання обов’язків керівника Закарпатської митниці покладалося на його заступника Олександра Гребьонкіна".

"Упродовж цього часу виконання обов’язків начальника Закарпатської митниці на інших осіб не покладалося", - повідомили у відомстві, зазначивши, що "наразі митниця працює в штатному режимі".

Як відомо, у п'ятницю Москаль оприлюднив заяву, в якій попросився у відставку.

Своє рішення про звільнення пояснив тим, що на Закарпатті "намагаються відновити системну контрабанду тютюнових виробів, використовуючи при цьому вплив українських політичних діячів і керівників окремих відомств".

За словами Москаля, 30 квітня на посаду заступника начальника митниці – начальника підрозділу по боротьбі з контрабандою терміново призначили Андрія Кримського, який працював помічником-консультантом нардепа Валерія Пацкана.

"За наявною інформацією (голова ДФС України) Насіров уже призначив виконувача обов’язків начальника Закарпатської митниці", - заявив він.

Пізніше прем'єр Володимир Гройсман заявив, що не буде просити президента звільнити Москаля. Також він запропонував почати на Закарпатті процедуру призначення керівних кадрів у митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...