CNN впіймав Трампа на черговій брехні

П'ятниця, 3 червня 2016, 15:38

Телеканал CNN у своєму ефірі у четвер звинуватив кандидата в президенти США Дональда Трампа у брехні, забезпечивши його виступ титром з викривальною фразою.

Про це повідомляють "РИА Новости".

"Трамп: я ніколи не говорив, що у Японії повинна бути ядерна зброя (він так говорив)", – такий напис з'явився в ефірі – фраза в дужках була додана каналом.

 

Це було пов'язане зі звинуваченнями Трампа на адресу ймовірного кандидата від Демократичної партії Хіларі Клінтон в тому, що вона приписує йому цитати.

"(Клінтон) виступила з промовою, завтра буде ще одна, і вони мені відправили копію її виступу. І там така брехня про моє бачення зовнішньої політики, вони говорять, що я нібито хочу, щоб у Японії була ядерна зброя. Та годі вже!" – заявив він.

При цьому Трамп раніше не раз говорив про необхідність володіння Японією ядерною зброєю, додає видання. Зокрема, в кінці березня Трамп в інтерв'ю газеті New York Times заявив, що "не впевнений, що (США) було б так погано, якщо б у Японії і Південної Кореї, з'явилося власна ядерна зброя" на тлі "надмірно агресивних дій з боку КНДР".

Ці заяви викликали реакцію навіть президента США Барака Обами, який заявив, що "з такими речами не можна жартувати".

Загальні вибори в США пройдуть 8 листопада. Єдині кандидати від республіканців і демократів будуть обрані на партійних з'їздах у липні. Трамп гарантував собі висунення від республіканців. У демократів Хілларі Клінтон протистоїть Берні Сандерс.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...