Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Понад 70% українців негативно ставляться саме до Путіна, а не до росіян

Вівторок, 7 червня 2016, 16:12

Більшість українців – 73% - негативно ставляться до президента РФ, при цьому ставлення до росіян у більшості – нейтральне.

Про це йдеться у дослідженні Центру Разумкова.

Більшість громадян негативно ставляться до органів влади Росії – президента (73%), уряду та Державної Думи (по 69%).

До громадян цієї держави у відносної більшості українців ставлення нейтральне (38%), а частка українців, які ставляться до росіян позитивно, дещо перевищує частку тих, чиє ставлення є негативним (відповідно, 30% і 23%).

У всіх регіонах України, крім Донбасу, більшість респондентів негативно ставляться до всіх органів влади Росії, при цьому, найгірше ставлення – до президента цієї країни (від 93% на Заході до 56% на Сході). Серед жителів Донбасу відносна більшість (41%) також негативно ставляться до президента РФ, щодо інших органів влади – частки тих, хто засвідчує негативне та нейтральне ставлення є приблизно однаковими.

Наведені дані отримані у результаті опитування, проведеного 11-23 грудня 2015 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Опитано 10 071 респондент віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки – 1%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування