Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Холодницький: подання на Онищенка не таке, як подання на Мосійчука

Вівторок, 5 липня 2016, 09:57

Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала до Верховної Ради одне подання щодо дозволу на арешт депутата Олександра Онищенка, бо просить лише про один запобіжний захід.

Про це сказав керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький у коридорах Верховної Ради у вівторок вранці, до пленарного засідання.

За його словами, подання на Онищенка відрізняється від подання на Ігоря Мосійчука, підтримане Верховною Радою у вересні минулого року.

"Вищий адмінсуд – постанова, яка стосується Мосійчука: дійсно не було дотримано процедури. Але в чому не було процедури дотримано: не було підготовлено до розгляду ВР комітетом, друге – комітет не розглядав і жодного висновку не давав", – сказав Холодницький.

"Не було запропоновано дати відповідні посилення – три. Копії подання не були завчасно надані народним депутатам – чотири. І п'яте: не обговорювали подання генпрокурора під час розгляду у сесійній залі. І на цих моментах Адмінсуд прийняв своє рішення", – додав він.

"Жодного слова про одне подання чи три – в регламенті чітко написано, що подання вживається в однині. Ініціюється, вноситься – не вносяться. Це просто маніпуляції, такі розмови я сприймаю не інакше, як причину, щоб не голосувати", – заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування