Мосійчук каже, що Луценко попросить у Ради дозволу на його арешт

Вівторок, 5 липня 2016, 15:03

Депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук стверджує, що генеральний прокурор Юрій Луценко має намір незабаром внести у Верховну Раду подання на позбавлення його недоторканності та арешт.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"На днях Генеральний прокурор Юрій Луценко внесе подання в парламент на моє затримання і арешт! Це помста режиму цинічних бариг за мою позицію по захисту ув'язнених добровольців та боротьбі з режимом", – написав він.

Також Мосійчук заявив, що Солом'янський суд Києва у даний момент розглядає його справу за відсутності його самого та його захисників. Депутата це сильно обурило.

Він запевнив, що не планує у зв'язку з цим покидати Україну.

У попередньому пості Мосійчук написав, що влада планує його переслідувати через підтримку співзасновника батальйону "Айдар" Валентина Ліхоліта з позивним "Батя", якого звинувачують в розбоях.

Як відомо, в суботу Луценко особисто був присутній на суді "Баті", де підтримав звільнення його під особисте зобов'язання.

Раніше Верховна Рада вже давала Генпрокуратурі Віктора Шокіна дозвіл на арешт Мосійчука за підозрою в хабарництві, однак через порушення процедури розгляду цього питання суд скасував це рішення.

Олег Шанковський, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування