Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко каже, що з терористами не стріляла і Путіна не хвалила

Вівторок, 28 лютого 2017, 13:43

Позафракційний депутат Надія Савченко заперечує, що в окупованому Донецьку брала участь у навчальних стрільбах із бойовиками.

Про це вона сказала на брифінгу 28 лютого.

Відповідаючи на запитання "Української правди", чи стріляла Савченко на полігоні разом із бойовиками та чи говорила вона, що Україною краще б керував Путін, ніж Порошенко, депутат відповіла: "Брехня! Брехня".

Як відомо, російське видання "Комсомольская правда" 26 лютого писало, що під час поїздки на окуповані території Савченко нібито заявила:

"Я постріляла з ДНРівцями на навчальних стрільбах. Вони чудові хлопці. Ми цілком можемо дружити й чудово співіснувати в рамках єдиної держави".

Більше того, видання цитувало нардепа так: "Краще б Україною управляв Путін, а не Порошенко".  

Заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука висловлював думку, що Росія використовує вчинки Савченко на свою користь.

Як відомо, 24 лютого керівник центру зі звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан і народний депутат України Надія Савченко відвідали окупований Донецьк.

Савченко тоді повідомила, що відвідала дві камери, де утримуються 6 українських військовополонених, а наступного дня опублікувала список 34 українських полонених, яких вона відвідала в ОРДЛО.

Служба безпеки України вже опитала Рубана й скасувала йому дозвіл на перетин лінії зіткнення. Савченко ще планують допитати.

Роман Кравець, Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...