Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєсков: Навряд чи Україна буде предметом угоди Путіна й Трампа

Четвер, 9 лютого 2017, 13:44

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков спростував інформацію про "угоду" з адміністрацією президента США Дональда Трампа щодо ситуації на сході України.  

Про це він сказав журналістам, відповідаючи на запитання УНІАН про ймовірність "великої угоди" Білого дому й Кремля з поступками Трампа в українському питанні.

"Безумовно, навряд чи ось цей "внутрішньоукраїнський конфлікт" може бути предметом якоїсь угоди, і звісно, ця інформація жодним чином не відповідає дійсності", – заявив Пєсков.

"Предметом угоди не може бути доля людей, які живуть на Донбасі і які зараз де-факто відірвані своєю власною державою", – додав він.

Пєсков продовжив відому риторику Кремля: "Хочеться сподіватися, що Вашингтон використає свій вплив для того, щоб переконати-таки Київ виконати взяті на себе зобов'язання в плані реалізації Мінських домовленостей і відмови від агресивної тактики вирішення цієї проблеми, яку ми спостерігали останніми днями".

7 лютого Washington Post писав із посиланням на "повідомлення ЗМІ", що команда Трампа нібито розглядає таку собі "велику угоду" з президентом РФ Володимиром Путіним: "допомога" у боротьбі з "Ісламською державою" в обмін на визнання дій Кремля в питанні України й, можливо, згода на військову базу на Близькому Сході.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування