Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат: перебування за гратами загрожує життю Зайцевої

Вівторок, 24 липня 2018, 18:20
Адвокат: перебування за гратами загрожує життю Зайцевої

Під час суду в Харкові, адвокат, фігурантки ДТП в якому загинуло 6 осіб, Олени Зайцевої попросила відпустити її підзахисну, тому що дівчина відчуває сильні головні болі.

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Відзначають, що захист вперше попросив випустити Зайцеву з СІЗО. Адвокат Зайцевої Юлія Козир надала документи про поганий стан здоров'я її підзахисної і заявила, що перебування за гратами загрожує життю її підзахисної.

"Бажання сідати за кермо відпало у Зайцевої назавжди. Вона винесла величезний урок. Її перебування в СІЗО може привести до фатальних наслідків", - повідомила Козир.

Також в ході засідання інший підозрюваний Геннадій Дронов сказав, що не збирається нікуди бігти і готовий віддати правоохоронцям всі свої документи.

 
NewsRoom

"У мене вдома зараз 82-річна мама, залишилася одна, і за нею доглядають сусіди. Я говорив, що можу передати свої паспорти і водійські права, а також відмовитися від спілкування зі ЗМІ, щоб це не вважали тиском на суд", - заявив Дронов.

Однак суд прийняв рішення залишити за гратами підозрюваних.

Повернувшись з нарадчої кімнати, суддя Віктор Попрас зайняв сторону прокуратури і продовжив обом водіям запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

Наступне засідання відбудеться 30 липня.

 
NEWSROOM

Увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Пізніше в лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

За кермом Lexus перебувала 20-річна жінка, донька харківського бізнесмена Олена Зайцева.

20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

Пізніше в поліції повідомили, що статус водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова, який проходить як свідок, може бути змінений.

6 листопада правоохоронці повідомили Дронову про підозру.

8 листопада Київський районний суд Харкова ухвалив рішення взяти під варту терміном на 2 місяці Дронова без можливості внесення застави.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування