Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Четвер, 26 липня 2018, 21:25

У Києві екс-боїв здійснив самопідпал, Холодницький отримав догану, винуватця ДТП, який збив на смерть 10-річну дівчинку заарештували на два місяці - новини, які обговорювали 26 липня.

Про самопідпал. У Києві під Міністерством оборони, де добровольці вимагають визнати їх рівноправними учасниками бойових дій, боєць Сергій Ульянов вчинив самопідпал. Він не постраждав і госпіталізації не потребує.

У Міністерстві оборони вважають, що акція самопідпалу могла бути здійснена для тиску на хід судового засідання навколо його позову проти відомства.

Про Холодницького. Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів оголосила висновок щодо керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

"Комісія прокурорів вирішила притягнути до дисциплінарної відповідальності та накласти на Холодницького стягнення у вигляді догани", - оголосив рішення голова.

Про ДТП. Водій автомобіля Hummer Кирило Островський, який збив на смерть 10-річну дівчинку на пішохідному переході у Києві, заявляє, що не тікав з місця ДТП.

Самого Островського арештували на 2 місяці до 21 вересня.

Про ціни на газ. Кабінет Міністрів залишив незмінними ціни на природний газ для населення до 1 вересня 2018 року.

Про Крисіна. Дарницький райсуд Києва задовольнив вимогу адвоката керівника "тітушок" Юрія Крисіна і відвів від справи суддю Любов Леонтюк, яка раніше арештувала підсудного.

Про надзвичайні події. Невідомі влаштували стрілянину у ресторані "Варенична Катюша", що розташований у Печерському районі столиці.

Про політичний притулок. Суд Великої Британії надав політичний притулок колишньому керівнику компанії "Укрспецекспорт" Сергію Бондарчуку, якого в Україні звинувачують у розкраданні державного майна на 7,5 млн доларів.

Про Чернівці. Чернівецька міська рада на сесії 26 липня проголосувала за дострокову відставку мера Олексія Каспрука.

Зазначається, що причиною звільнення мера став конфлікт між частиною депутатів міськради та міським головою. Він тривав з місцевих виборів 2015 року, але особливо загострився наприкінці 2017 року, після обрання секретарем міськради представника партії "Рідне місто" Василя Продана.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: