Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грицак не оцінив ідею зі спецпідрозділом для затримання Януковича

Субота, 1 вересня 2018, 18:09

Глава СБУ Василь Грицак не бачить необхідності в створенні спецпідрозділу, який міг би доставити в Україну екс-президента Віктора Януковича.

Про це він сказав журналістам у суботу в Києві, коментуючи ініціативу прокурора Головної військової прокуратури Руслана Кравченка про створення в Україні спеціального підрозділу для упіймання Януковича, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми повинні діяти виключно у спосіб, передбачений законами України. Мені здається, що сьогодні в Україні створені і діють достатньо правоохоронних органів, які повинні відповідно до закону виконувати свої функції. Переконаний, що в Україні є правоохоронні органи, які можуть зробити цю роботу передбаченим законом способом", - заявив Грицак.

Раніше у серпні військовий прокурор Руслан Кравченко виступив з пропозицією створити спецпідрозділ на зразок "Моссаду", який в разі оголошення обвинувального вироку Януковичу в державній зраді міг би доставити його в Україну.

"Я вважаю, що правоохоронні органи повинні зробити все, щоб це рішення виконувалося... Можливо, створити підрозділ на кшталт Моссаду, наприклад. Щоб спецназівці проникли на територію РФ і доставили його (Януковича - ред.) в Україну", - сказав Кравченко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування