Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рабінович кличе Опоблок у "потужне об'єднання"

Середа, 12 вересня 2018, 13:41

Голова партії "За життя" Вадим Рабінович закликає "Опозиційний блок" та інших опонентів чинної влади до об'єднання.

У своїй заяві він пропонує "почати переговори про створення потужного консолідованого політичного об'єднання".

"Події останнього часу показали, що влада піде на продовження війни і знищення власного народу, аби залишитися біля годівниці. Сьогодні йдеться вже про виживання України", – заявляє Рабінович.

За його словами, "лише консолідація й об'єднання здорових політичних сил може врятувати країну і вивести її з кризи".

"Я хочу звернутися до політичних сил, які мають мандат довіри південного сходу і центру України, до громадських організацій та об'єднань. Ми з вами не маємо права сьогодні з'ясовувати взаємини між собою, тому що виборці віддавали нам свої голоси, щоб ми боролися з цією владою, а не один із одним", – зазначає Рабинович.

За його твердженням, "зараз, як ніколи, необхідно усунути всі конфлікти і непорозуміння, які стоять на шляху широкої політичної консолідації".

"У першу чергу, я звертаюся до "Опозиційному блоку": іноді ми були некоректні в діях один щодо одного, але зараз усі протистояння і непорозуміння між нами потрібно припинити, адже відсутність нашої єдності призводить до того, що влада почувається безкарно, розбиваючи нас на різні групи, продовжуючи проводити політику знищення України", – заявляє Рабінович.

"Пропоную перегорнути сторінку і почати переговори про створення потужного консолідованого політичного об'єднання, яке в змозі зупинити бойові дії на Донбасі, запобігти економічній катастрофі і врятувати країну", – переконує він.

За запевненням Рабіновича, "потрібно підпорядкувати свої амбіції та особисті інтереси інтересам виборців".

"Нам не пробачать, якщо ми втратимо сьогодні шанс для консолідації. Принаймні, я зроблю для такої консолідації все від мене залежне. Виборці вимагають від нас об'єднати наші сили. Разом ми переможемо!", – упевнений він.

За даними останніх соцопитувань, партія "За життя" набрала б на виборах до Верховної Ради 8,7% голосів тих виборців, які визначилися з вибором, а "Опозиційний блок" – 7,1%. За іншими даними, 8% і 9% відповідно (без урахування похибки вибірки).

У президентському рейтингу Вадим Рабінович четвертий (6,7%), а Юрій Бойко п'ятий (6,4%).

При цьому 17,4% українців не визначилися, за кого голосуватимуть на виборах президента, а 15,2% взагалі не планують брати в них участь.

Ще в липні Рабінович закликав керівників "Опоблоку", "Відродження", Аграрної партії та інших почати переговори про спільну діяльність і про єдиного кандидата на президентських виборах.

Він також заручився підтримкою Віктора Медведчука, який є кумом російського президента і підтримував ідею федералізації України.

Читайте також Організовані Партійні Групи-7: Як Льовочкін і Ахметов готуються до реваншу

Юлія Тимошенко вже заявила, що "Батьківщина" ні з ким об’єднуватися не буде.

Олена Рощенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування