Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідком РФ порушив дві справи проти українських військових

Вівторок, 9 жовтня 2018, 10:45

Слідчий комітет Росії порушив дві кримінальні справи відносно українських військових за нібито жорстоке поводження з цивільним населенням.

Про це повідомляє прес-служба Слідкома.

"Порушено ще дві кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 356 КК РФ (жорстоке поводження з цивільним населенням, застосування у збройному конфлікті засобів і методів, заборонених міжнародним договором Російської Федерації)", - йдеться в повідомленні.

За версією слідства, 30 вересня українські військові нібито прицільно обстріляли з важких видів озброєння об'єкти цивільної інфраструктури в селі Старомихайлівка Мар'їнського району, у результаті чого неповнолітня місцева жителька отримала поранення.

Крім того, в Слідкомі заявляють, що 6 жовтня українські військові нібито провели снайперський обстріл цивільних об'єктів в селищі шахти Трудовська Петровського району міста Донецька, в результаті чого 55-річний мирний житель отримав поранення.

Відзначається, що слідком працює над встановленням усіх обставин обстрілів, посадових осіб, які нібито віддали і виконали накази про проведення обстрілів цивільних об'єктів.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...