Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісія у справі Гандзюк з’ясувала цікавий факт про одеських бандитів – БПП

Вівторок, 18 грудня 2018, 17:49
Валерій Карпунцов

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо нападів на активістів на своєму засіданні в Одесі дізналася, що місцевий криміналітет пов’язаний з бандою колишнього президента Віктора Януковича.

Про це розповів член комісії, нардеп від БПП Валерій Карпунцов, передає прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

"В Одесі вдалось дізнатися досить цікавий факт щодо третього угрупування, яке зацікавлене в дестабілізації ситуації в Одесі і зміні керівництва МВС і прокуратури. Це люди, які дотичні до банди Януковича. Вони контролюють забудови в місті, ринок "7 км". Ця інформація нова, вона раніше не розглядалася", – сказав Карпунцов.

За його словами, відсутність кворуму не завадила ТСК зібрати достатньо фактажу для розслідування злочинів проти активістів в Одесі.

"Ми визначили чітко, яку інформацію хотіли отримати і отримали. Є з чим порівняти, зокрема, після виїзного засідання в Херсоні. Правоохоронці намагалися своїми діями показати, що вони мають на меті розкриття злочинів", - зазначив депутат.

17 грудня на виїзне засідання тимчасової слідчої комісії у справі про вбивство Гандзюк в Одесі прийшли люди в камуфляжі, представники місцевої "Муніципальної варти", які нібито під виглядом ветеранів АТО хотіли поговорити з комісією.

З 29 по 30 листопада в Херсоні проходило виїзне засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі про вбивство в.о. керуючої справами мерії Херсона Катерини Гандзюк, закриту частину засідання записували за допомогою прихованого в залі обладнання.

4 грудня стало відомо, що у справі Гандзюк оголосили підозру ще одній особі.

31 липня у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками.

4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні після багатьох операцій.

Верховна Рада створила комісію для розслідування нападів на Гандзюк та інших активістів.

За даними активістів, напад на Гандзюк замовила не одна людина.

Читайте також Справа Гандзюк. Версії вбивства, "відставка" Луценка і мовчання Авакова

Нові прізвища у справі Гандзюк, та хто насправді відкрив таємницю слідства

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: