Голова Херсонської ОДА просить правоохоронців перевірити заяву батька Гандзюк

Четвер, 31 січня 2019, 02:25

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв звернувся до правоохоронців з проханням перевірити факти, про які заявив батько загиблої активістки Катерини Гандзюк, щодо його причетності до трагедії.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

"Вчора я звернувся до правоохоронних органів: генерального прокурора України, голови Служби безпеки України В. Грицака та міністра внутрішніх справ України з проханням перевірити викладені в зверненні батька (Катерини Гандзюк – ред.) факти", – сказав він.

"У випадку, якщо заява Віктора Гандзюка (батька Катерини – ред.) не містить ніяких правдивих фактів, прошу в межах компетенції вжити заходів для встановлення осіб, причетних до "формування політизованої" думки Віктора Михайловича Гандзюка і її подальшого поширення..." – заявив Гордєєв.

Він вимагає притягнути цих осіб до відповідальності "за спонукання до вчинення батьком Катерини діяння, за яке статтею 384 Кримінального кодексу України передбачена відповідальність, тобто завідомо неправдиві показання, поєднані з обвинуваченням у тяжкому чи особливо тяжкому злочині".

Читайте також: Нові прізвища у справі Гандзюк, та хто насправді відкрив таємницю слідства

Нагадуємо:

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News