У "БПП" погрожують бойкотом у Раді через заяву Авакова про підкуп виборців

Понеділок, 25 лютого 2019, 21:19
У БПП погрожують бойкотом у Раді через заяву Авакова про підкуп виборців

Фракція "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді у вівторок бойкотуватиме голосування, за винятком законопроектів у сфері національної безпеки, доки міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не спростує заяви про підкуп виборців представниками "БПП" або не надасть докази.

Про це заявив голова фракції "БПП" Артур Герасимов на телеканалі "Прямий", передає "Інтерфакс-Україна".

"До моменту, доки не буде спростовано ці політично ангажовані заяви або не буде надано докази... наша фракція у вівторок, тобто завтра (26 лютого – ред.), не голосуватиме ні з одного питання, крім усіх законопроектів, які стосуються сфери національної безпеки і оборони", - зазначив Герасимов.

Нагадаємо: 

  • 23 лютого Березенко заявив, що чекає вибачень від глави МВС Арсена Авакова за "поширення недостовірної інформації яка принижує честь, гідність та політичну репутацію".
  • До того Аваков заявив, що Березенко фігурує у кримінальних провадженнях щодо порушень виборчого законодавства, де його називають організатором схем.
  • У прес-службі Тимошенко заявили, що Нацполіція відкрила два кримінальних провадження за її заявами - про підкуп виборців на користь кандидата Петра Порошенка та про маніпуляції з реєстром виборців. Зазначалося, що команда Тимошенко нібито зібрала всі докази того, що Порошенко скуповує голоси "через піраміду з підкупу, яку очолює депутат його фракції Березенко". 
  • 21 лютого в СБУ заявили, що спецслужба викрила "виборчу піраміду" під керівництвом народного депутата, яка працювала у низці регіонів України і мала на меті забезпечити конкретному кандидату перемогу на виборах. 
  • Згодом стало відомо, що у причетності до організації cхеми втручання у вибори президента підозрюють нардепа від "Батьківщини" Руслана Богдана. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News