Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 22 березня: Бойко та Медведчук у Москві, 6 років Павлу Грибу

П'ятниця, 22 березня 2019, 20:23

Бойко і Медведчук у Москві зустрілися з Медведєвим, російський суд засудив політв'язня Павла Гриба до 6 років позбавлення волі, Порошенко підтримав Марі Йованович — новини, які були актуальні 22 березня.

Про Бойка та Медведчука

Прем'єр Росії Дмитро Медведєв провів у Москві зустріч з кандидатом в президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком.

При цьому Бойко і Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ.

Служба безпеки обіцяє у стислі терміни надати у межах своєї компетенції правову оцінку їхнього візиту до Москви.

А на телеграм-каналі "УП. Кляті питання" опублікували несмішний анекдот з приводу цієї зустрічі. Ще там публікують відповіді на різні запитання та добірки новин.

Про Павла Гриба

Українського політв'язня Павла Гриба, обвинуваченого в схилянні до теракту росіянки Тетяни Єршової, російський суд засудив до 6 років позбавлення волі.

Про Марі Йованович

Раніше генпрокурор Юрій Луценко в інтерв'ю виданню The Hill заявив, що посол США в Україні Марі Йованович дала йому список людей, яких попросила "не переслідувати".

Центр протидії корупції заявляє, що Луценко сказав неправду. "Це єдиний документ, який надав журналістам генпрокурор на підтвердження своїх слів про так званий список "недоторканих". Однак підписаний він був ще задовго до призначення Марі Йованович і стосувався сфабрикованої справи, що свого часу визнавав і сам Луценко", - йдеться в повідомленні ЦПК.

Також президент Петро Порошенко заявив, що Марі Йованович, як представник США і президента Дональда Трампа, має його повну особисту підтримку.

Про інші важливі новини

У Службі безпеки України заявили, що російські спецслужби намагались влаштувати теракт у харківському метрополітені.

Юрій Бойко не виключає коаліції з іншими партіями, у тому числі з "Батьківщиною" Юлії Тимошенко.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман опублікував фото спеціально обладнаних автомобілів для перевезення людей з інвалідністю, всі авто підписано "уряд Гройсмана допомагає".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування