Канал Коломойського виправдав шоу Зеленського у "день тиші": він там актор, а не кандидат

Неділя, 24 березня 2019, 15:59
Канал Коломойського виправдав шоу Зеленського у день тиші: він там актор, а не кандидат

У передачах, які транслюватимуть на телеканалі "1+1" у "день тиші" 30 березня, кандидат у президенти Володимир Зеленський участі не бере, а у архівному випуску "Вечірнього Кварталу" бере участь як "актор, а не кандидат".

Так у прес-службі групи "1+1 media", що належить Ігорю Коломойському, пояснили заплановану на суботу трансляцію проектів "Студії Квартал 95". 

"Медіагрупа вважає, що не порушує законодавство, показуючи Зеленського - актора, так само як і канали групи "1+1 media" або інші канали можуть транслювати події за участі президента під час виконання обов’язків голови держави, наприклад, міжнародних зустрічей", - заявили на "1+1". 

На телеканалі заявили, що програмна сітка "не адаптується під промоцію жодних політичних сил і не зазнає кардинальних змін вже кілька років".

"Студія Квартал 95" є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення "1+1". Середня тривалість ефірного часу суттєво не змінювалася. ... Серед передач, які стоять у програмі на 30 березня, "Розсміши коміка" та "Чистоньюз" - без участі кандидата у президенти, а випуск "Вечірнього Кварталу" є цього дня архівним, і Зеленський там виступає актором, а не кандидатом", - йдеться у заяві. 

Читайте також: 

 Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори 

Що треба знати виборцю про Володимира Зеленського

Нагадаємо,

  • 31 березня відбудуться чергові вибори президента України, участь у них візьмуть 39 кандидатів.
  • Відповідно до  ч.2 ст.57 закону "Про вибори президента України", передвиборна агітація завершується о 24:00 останньої п'ятниці перед днем виборів.
  • 30 березня, у "день тиші", на телеканалі "1+1" майже всю другу половину дня транслюватимуться програми за участю кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського.
  • За останніми результатами опитування, Зеленський лідирує у президентському рейтингу.
  • У новорічну ніч у час, коли зазвичай транслюється привітання президента, телеканал "1+1" транслював заяву Зеленського про рішення балотуватися в президенти, а привітання президента транслювалося пізніше.
  • Згодом Зеленський заявив, що, ймовірно, сталася "технічна помилка". На телеканалі заперечили його слова.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування