Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Новини 22 листопада: "посада через ліжко", танкер під Одесою

П'ятниця, 22 листопада 2019, 20:14
Новини 22 листопада: посада через ліжко, танкер під Одесою

Міністр Криклій хоче звільнити скандальну заступницю, під Одесою танкер викинуло на мілину — новини, які були актуальні 22 листопада.

Про Криклія

Міністр інфраструктури Владислав Криклій на наступному засіданні Кабінету міністрів проситиме про звільнення заступниці з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної — 19 листопада у мережу злили запис розмови депутатів від "Слуги народу", де вони обговорюють Клітіну, яка нібито потрапила на посаду "через ліжко".

Олександра Клітіна заявляє, що у скандалу є замовники і що вона подаватиме до суду.

Про танкер

Поблизу Одеси сів на мілину танкер "Делфі", власник не дозволяв екіпажу покинути судно, а рятувальні катери не могли підійти через шторм.

Пізніше рятувальники евакуювали усіх трьох членів екіпажу.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Коломойському законодавчо заборонять повернути Приватбанк — таку умову висунув МВФ.

Глава Офісу президента Андрій Богдан напередодні виборів президента отримав акредитацію у ЦВК як журналіст телеканалу "1+1" і обходив антикорупційне законодавство на держслужбі за трьох різних президентів.

Ексвласника VAB Банку Олега Бахматюка оголосили у національний розшук.

Екснардеп Ігор Луценко заявив, що депутат від "Слуги народу" Сергій Литвиненко фігурує у провадженні щодо вбивства активіста Юрія Вербицького під час Майдану, зокрема, він 24 рази говорив по телефону з координатором "тітушок".

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що в жовтні-листопаді кількість документів, які центральні органи влади надсилають одне одному в паперовій формі, різко знизилася.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування