Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 28 травня: найбагатші українці, доля Онищенка

Четвер, 28 травня 2020, 21:44
Новини 28 травня: найбагатші українці, доля Онищенка

Ахметов, Пінчук і Порошенко очолили рейтинг Forbes, Німеччина відмовила Онищенку у притулку і просить покинути країну — актуальні новини 28 травня.

Про найбагатших

Forbes вперше з 2016 року опублікував список 100 найбагатших бізнесменів України — рейтинг очолив Рінат Ахметов з капіталом в $2,8 млрд. На другому місці — Віктор Пінчук з $1,4 млрд, на третьому — Петро Порошенко з $1,4 млрд.

Про Онищенка

У Німеччині відмовили надати політичний притулок екснардепу Олександру Онищенку, якого підозрюють в організації "газових схем".

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

Укрзалізниця з 1-го червня відновлює рух 214 приміських електричок в 10 областях, які прийняли рішення про послаблення карантину.

Слідчі нацполіції, які розслідують вбивство Павла Шеремета, змінили маршрут чоловіка та жінки, які підкладали вибухівку під авто журналіста, щоб версія виглядала переконливою.

В Україні з’явиться міністр з розвитку космічної галузі — про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Петро Порошенко попросив Музей Івана Гончара організувати виставку 22-23 травня після відеовиклику на допит у Державне бюро розслідувань.

В Україні зафіксовано 22 382 випадки захворювання на коронавірус — за добу кількість хворих зросла на 477. Внаслідок ускладнень померли 669 осіб, 8439 пацієнтів одужали.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...