Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини суботи і ночі: тариф на електроенергію, випускники і кримські татари

Неділя, 12 липня 2020, 08:00
Головні новини суботи і ночі: тариф на електроенергію, випускники і кримські татари

З серпня зросте тариф на електроенергію, випускники київської школи розмістили відео з образами кримських татар – новини, які були актуальні 11 липня. 

Про електроенергію

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг з 1 серпня 2020 року збільшить тариф НЕК "Укренерго" на передачу електроенергії на 54,6%.

Про випускників і кримських татар

Кілька випускників київської міської школи №90 після здачі зовнішнього незалежного тестування з історії записали і виклали у соцмережу образливе відео на адресу кримських татар, один з випускників також заявив, що "Крим – це Росія".

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

В Україні за минулу добу захворювання на коронавірус підтвердили у 800 осіб, загалом COVID-19 підтвердили у майже 53 тисяч українців.

Хорватія прийняла рішення про необхідність обов’язково проходити 14-денну самоізоляцію для громадян третіх країн, зокрема, для України

Станом на 11 липня на Харківщині дозволили послабити обмеження, введені у зв’язку з пандемією коронавірусу, водночас ще у 6 областях часткове зняття карантину наразі неможливе.

Президент Володимир Зеленський вважає, що дії влади щодо протидії COVID-19 були правильними, оскільки кількість одужань наразі перевищує кількість нових виявлених випадків коронавірусу.

Поліція знайшла гроші, вкрадені після підриву автомобіля "Укрпошти" 7 липня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування