В поліції розповіли про попередні злочини підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки

Четвер, 18 березня 2021, 12:47
В поліції розповіли про попередні злочини підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки

Чоловік, якого підозрюють у вбивстві та зґвалтуванні 7-річної Марії Борисової у Херсонській області, раніше вже притягався до відповідальності.

Джерело: начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін у Facebook

Пряма мова: "Підозрюваний до цього скоїв 4 злочини, одне з яких характеризується особливою жорстокістю… В історії пошукових запитів на його комп'ютері виявилено численні перегляди сайтів з дитячою порнографією.

Як з'ясувалось, раніше були скарги жінок щодо його поведінки, які в останній момент відмовлялись від своїх слів, тому що ж "живемо в одному селі", тому що "коли вип'єш, таке буває".

Деталі: Прокудін повідомив, що підозрюваний почав співпрацювати зі слідством.

Зокрема, стверджує, що був у стані сильного алкогольного сп'яніння, проте від проведення слідчого експерименту відмовляється, оскільки  побоюється за своє життя через можливу помсту односельчан.

Висновком ще однієї молекулярно-генетичної експертизи підтверджено, що сперма на одязі дівчинки співпадає з біологічними даними підозрюваного. Є попередні результати, що у квартирі, на ковдрі підозрюваного, також є ДНК убитої.

Передісторія:

  • 7-річна Марія Борисова зникла на Херсонщині 7 березня. 11 березня правоохоронці знайшлиїї труп зі слідами удушення.
  • За фактом вбивства дитини відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення. У поліції повідомили, що дівчинку могли зґвалтувати.
  • 14 березня 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової взяли під варту. Коли поліцейські прийшли затримувати підозрюваного, то він знайшли його з порізаними венами. 
  • 18 березня чоловік, якого підозрюють у вбивстві, зізнався у скоєному.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News