Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марченко і цивільна дружина Козака намагаються зняти санкції через Верховний суд

Четвер, 18 березня 2021, 16:41
Марченко і цивільна дружина Козака намагаються зняти санкції через Верховний суд

Дружина нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука Оксана Марченко та цивільна дружина нардепа Тараса Козака Наталія Лавренюк намагаються оскаржити у Верховному суді санкції, запроваджені проти них Радою національної безпеки та оборони.

Джерело: ВС

Деталі: Зазначається, що до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду надійшли нові позовні заяви, якими оскаржується указ президента України від 19 лютого 2021 року про запровадження санкцій РНБО.

Позову Лавренюк, який надійшов 17 березня, присвоєно реєстраційний номер справи – № 9901/80/21.

16 березня подала позов Оксана Марченко: йому присвоєно реєстраційний номер справи – № 9901/74/21.

Крім цього, 15 березня до суду надійшов позов щодо оскарження п. 1 додатка 2 до рішення РНБОУ, відповідно до якого застосовано санкції до позивача – Міжнародної комерційної компанії "EVIRER LTD" (ОАЕ).

Зазначається, що 16 березня ухвалою Верховного суду відкрито провадження в адміністративній справі № 9901/69/21 за цим позовом. Справу призначено для розгляду в судовому засіданні на 7 квітня 2021 року о 09:30.

Що було раніше: До Касаційного адміністративного суду Верховного суду надійшов позов про оскарження указу президента щодо санкцій проти народного депутата "Опозиційної платформи - За життя" кума Путіна Віктора Медведчука.

Передісторія:

Читайте також: "Медведчук бідкається, Льовочкін розводить руками. Як живе ОПЗЖ після санкцій"

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування