Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Степанов прогнозує, що у квітні Індія відновить постачання вакцин

П'ятниця, 26 березня 2021, 02:51
Степанов прогнозує, що у квітні Індія відновить постачання вакцин

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов очікує, що у квітні Індія відновить експорт вакцини від коронавірусу виробництва компанії AstraZeneca.

Джерело: Степанов в ефірі "Право на владу"

Пряма мова: "Ми бачимо, що є відповідна проблема, і відслідковуємо ті політичні процеси, які відбуваються в Індії, що вони притримали (вакцини – УП) всім без виключення. Але я думаю, що ця затримка не буде мати довготривалого терміну. Мені здається, що все ж таки десь на початку квітня ми маємо отримати дозвіл і почати отримувати. Я оптимістично на це дивлюся".

Деталі: Наразі Україна ще буде використовувати ті перші 500 тисяч доз вакцини AstraZeneca, яка раніше була доставлена з Індії. Також планується щеплення препаратом Sinovac, що напередодні прибув із Китаю. 

Передісторія:

  • Індія тимчасово призупинила експорт найбільших партій вакцин від коронавірусу AstraZeneca, що виробляється потужностях Serum Institute.  Рішення про зупинку експорту пов’язане із зростанням заражень в країні та задоволенням внутрішнього попиту. 
  • Фармацевтична компанія AstraZeneca після оновлення свого дослідження заявила, що її вакцина проти коронавірусу ефективна на 76%.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: