Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії вважають, що США захочуть "відтоптатися на їхніх виборах"

Вівторок, 30 березня 2021, 00:59
У Росії вважають, що США захочуть відтоптатися на їхніх виборах

На думку голови Центрвиборчкому Росії Елли Памфілової, уряд США зробить спроби довести, що в Росії виборча кампанія проходить гірше, ніж у них.

Джерело: Російське видання ТААС, яке цитує Памфілову

Пряма мова: "Обов'язково накладе відбиток те, як пройшли вибори в Сполучених Штатах. Пройшли вони, м'яко кажучи, як би сказати так пристойніше, коректніше.

Ви все бачили, як вони пройшли: з якими казусами електоральними, втратою бюлетенів. <...>

Тут дуже багато питань з приводу того, наскільки голоси були адекватно відображені.

Зараз виникає необхідність довести, що у нас може бути гірше, відтоптатися на наших виборах".

"Вся логіка того, що відбувається зараз у відносинах між багатьма країнами заходу, в першу чергу США і Росії, диктує неминучість цього втручання.

Ми готуємося відбивати своєю роботою: будемо фактами бити, викривати брехливі повідомлення, готуємо наших членів комісії до відбиття різного роду провокацій, до стресостійкості".

Деталі: Памфілова також підтвердила, що втручання третіх країн в російську виборчу кампанію неминуче, і може стати викликом для ЦВК.

Вибори в Держдуму повинні пройти в третю неділю вересня в цьому році (19 вересня).

Одночасно з ними будуть проходити регіональні і муніципальні вибори.

У єдиний день голосування 2021 року мають пройти прямі вибори голів дев'яти суб'єктів РФ (ще в трьох вищих адміністративних осіб обиратимуть депутати закзібрань) і 39 регіональних парламентів.

Передісторія:

  • 19 травня 2020 року народний депутат Андрій Деркач оприлюднив аудіоматеріали, які, за його словами, можуть свідчити про вплив ексвіцепрезидента США Джозефа Байдена на п'ятого президента України Петра Порошенка. За словами Деркача, записи він отримав від журналістів-розслідувачів, а сам запис розмов нібито робив особисто Порошенко.
  • Розвідка США назвала дії Деркача втручанням РФ в американські вибори.
  • На початку вересня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти Андрія Деркача й ще трьох громадян Росії. Активи громадян зі санкційного списку заморожені на території США, а особам у США заборонено мати з ними справи. 
  • Андрій Деркач назвав санкції помстою та анонсував пресконференцію про нібито нові розслідування корупції у США. 
  • Посольство Сполучених Штатів Америки пояснило, що санкції, запроваджені проти українського нардепа Андрія Деркача, можуть позначитися на близьких до нього особах та бізнесах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування