Притула йде з програми на "Новому" через російських бенефіціарів

Вівторок, 9 березня 2021, 16:54
Притула йде з програми на Новому через російських бенефіціарів

Телеведучий та член партії "Голос" Сергій Притула заявив, що припиняє працювати в програмі "Де логіка?" на телеканалі "Новий", бо кінцевими бенефіціарами формату шоу є громадяни Російської Федерації.

Джерело: Притула у Facebook

Пряма мова Притули: "9 березня в ефірі "Нового каналу" буде показано перший з 15-ти випусків програми "Де логіка?", яку "Новий" знімав у листопаді минулого року.

15 випусків – це перший сезон цього шоу на "Новому". Перший і останній за моєї участі у ньому, як ведучого.

Як і обіцяв, в разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату із російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї у цьому шоу більше не буде. Так от, не буде".

Що було раніше: Українці критикували участь ведучого Притули в шоу "Де логіка?", оскільки передача з аналогічною назвою і схожим форматом є в ефірі російського телеканалу ТНТ.

Притула одразу звернувся до керівництва телеканалу і йому відповіли, що ніяких договорів між "Новим" і ТНТ немає. Проте він пообіцяв, що якщо інформація про росіян підтвердиться, він піде з програми.

Читайте також: Сергій Притула: Ми всі дружно прохлопали Попова

Нагадаємо:

  • На початку серпня 2019 року Кіра Рудик в інтерв’ю "Українській правді" назвала чутками інформацію про те, що кандидатом в мери Києва від "Голосу" стане Сергій Притула.
  • Пізніше стало відомо, що Притула буде балотуватися в мери столиці від цієї політсили.
  • 25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. У день виборів Сергій Притула висловлював упевненість, що пройде до другого туру виборів мера столиці разом із Віталієм Кличком.
  • На виборах Притула набрав менше ніж 8%, Кличко – понад 50%.
  • Притула заявив, що після програшу на місцевих виборах готуватиметься до виборів до Верховної Ради.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування