Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардеп Деркач заявив про підготовку замаху на нього

Вівторок, 6 квітня 2021, 13:56
Нардеп Деркач заявив про підготовку замаху на нього
Фото з Telegram Деркача

Позафракційний народний депутат Андрій Деркач звернувся до генпрокурора Ірини Венедіктової із заявою про підготовку замаху на нього і на експрокурора ГПУ Костянтина Кулика з боку представників компанії "KROLL Associates UK LTD".

Джерело: Деркач в Telegram

Пряма мова: "Готується замах на вбивство на мене, народного депутата України, і на експрокурора ГПУ Костянтина Кулика.

Хто готує? Група з 9 осіб, переважно громадян Великобританії, які прибули в Україну. Зараз вони збирають дані про мене і Кулика для складання плану і безпосередньо фізичної ліквідації. Як вдалося з'ясувати, одним з безпосередніх виконавців вбивства повинен стати громадянин Албанії, член згаданої групи".

Деталі: За словами Деркача, замах на нього готує "воєнізоване крило компанії, яка перебуває у договірних відносинах з компанією "KROLL Associates UK LTD"".

У зв'язку з цим він звернувся до Венедіктової з проханням "розслідувати діяльність воєнізованої групи і спецагентів "KROLL Associates UK LTD", перевірити законність такої діяльності "KROLL Associates UK LTD" на території України".

А також "встановити причетність "KROLL Associates UK LTD" до ​​незаконного збору інформації, спостереження та підготовки до замаху на вбивство громадян України".

Що було раніше: Facebook заблокував акаунт українського політика Андрія Деркача, якого в Штатах називають агентом РФ, за втручання у вибори США.

Читайте також: Атака на Байдена: як Зеленський створює нову кризу у відносинах із США

Кіно для Трампа. Навіщо Джуліані прилітав в Україну

Передісторія:

  • 19 травня 2020 року народний депутат Андрій Деркач оприлюднив аудіоматеріали, які, за його словами, можуть свідчити про вплив ексвіцепрезидента США Джозефа Байдена на п'ятого президента України Петра Порошенка. За словами Деркача, записи він отримав від журналістів-розслідувачів, а сам запис розмов нібито робив особисто Порошенко.
  • Розвідка США назвала дії Деркача втручанням РФ в американські вибори.
  • На початку вересня 2020 року Міністерство фінансів США запровадило санкції проти Андрія Деркача й ще трьох громадян Росії. Активи громадян із санкційного списку заморожені на території США, а особам у США заборонено мати з ними справи. 
  • Андрій Деркач назвав санкції помстою та анонсував пресконференцію про нібито нові розслідування корупції у США. 
  • У січні США ввели санкції проти Дубінського, Онищенка та оточення Деркача.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування