Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 12 серпня: російська мережа супермаркетів, повені в Туреччині

Четвер, 12 серпня 2021, 21:12
Новини 12 серпня: російська мережа супермаркетів, повені в Туреччині

Російська мережа супермаркетів перезапустилась в Україні – в РНБО це називали "неможливим", Туреччину накрили масштабні повені — актуальні новини 12 серпня.

Про російські супермаркети

Російська мережа супермаркетів Mere з червня працює в Україні та планує розширитися до 40 точок — раніше секретар РНБО Данілов казав, що вихід мережі на український ринок неможливий.

Про Туреччину

Після двох тижнів боротьби з лісовими пожежами Туреччину накрили масштабні повені. Внаслідок стихійного лиха шестеро людей загинули, 13 постраждали та були госпіталізовані.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

"Ми просто привіталися за олімпійською традицією": Магучіх заявила, що фотографуванням із російською спортсменкою не висловлювала "жодної політичної позиції".

В американському розвідувальному співтоваристві після трьох місяців вивчення даних про коронавірус SARS-CoV-2 все ще не дійшли єдиної думки, чи має він природне чи лабораторне походження.

Український тренер Сергій Ребров заявив, що був би щасливий стати тренером національної збірної з футболу, проте наразі він має контракт із арабським клубом, якого має дотримуватись.

За добу 11 серпня в Україні зафіксували 1 247 нових випадків COVID-19, госпіталізували 588 осіб, померли 24 хворих, одужало 1 039 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 162 049 людей.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування