Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 13 жовтня: коронавірусні обмеження, "відкрите небо" в дії

Середа, 13 жовтня 2021, 21:13
Новини 13 жовтня: коронавірусні обмеження, відкрите небо в дії
Фото: Ельдар Сарахман, УП

Укрзалізниця озвучила, що потрібно мати для подорожей після 21 жовтня; Wizz Air запустить 26 нових рейсів з чотирьох міст України — актуальні новини 13 жовтня.

Про коронавірус

З 21 жовтня в поїздах міжобласного сполучення провідники під час посадки будуть перевіряти, чи є у пасажирів сертифікат про вакцинацію - про це повідомив на брифінг керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександра Перцовського.

"Укрзалізниця" планує розгорнути на вокзалах лабораторії, що будуть надавати послуги тестування за "доступною ціною". Він також повідомив, що залізниця звернеться до МВС з проханням забезпечити контроль за дотриманням нових карантинних обмежень.

Дітям до 18 років не потрібно мати документи про вакцинацію, або тестування. Ті ж, хто має протипоказання до щеплення, може зробити ПЛР-тест, або експрес-тест.

Про "відкрите небо"

"Відкрите небо" діє: Wizz Air запустить 26 нових рейсів з чотирьох міст України, а на карті авіасполучення з'явиться чотири нові країни — Іспанія, Франція, Бельгія і Нідерланди.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

"Сховатися не вийде навіть в Африці" — Україна порушила перед урядом Кабо-Верде питання злочинної діяльності Наталії Поклонської, яку Путін призначив там послом. У МЗС нагадують, що Поклонська розшукується за держзраду, а також перебуває під санкціями України, ЄС, США, Канади та Японії.

Львів з 18 жовтня житиме за новими карантинними обмеженнями — діти йдуть на канікули раніше, а заклади культури можна буде відвідувати лише за наявності щеплення або негативного ПЛР-тесту.

Україна на офіційному аккаунті у Twitter запропонувала Росії зіграти у гру на виживання із популярного південнокорейського серіалу від Netflix "Гра в кальмара".

У віці 85 років пішов з життя перший директор Чорнобильської АЕС Віктор Брюханов, який очолював станцію до 1986 року включно.

Ірина Венедіктова заявляє, що керівництво Адміністрації президента Петра Порошенка могло "грати ключову роль" у схемі Медведчука.

За добу 12 жовтня в Україні зафіксували 16 309 нових випадків COVID-19, було госпіталізовано 4 901 особу, помер 471 хворий, одужало 6 462 особи. Також за минулу добу вакцинували 152 703 людини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...