Хто з вас ходитиме на суди до Зеленського? – "ЄС" відповіла "слугам"

Понеділок, 17 січня 2022, 17:22

Партія "Європейська солідарність" відповіла своїм колегам зі "Слуги народу", які закликали не брати участі у "політичних виставах" підозрюваного у держзраді п’ятого президента Петра Порошенка.

Джерело: заява "Європейської солідарності"

Дослівно: "ЄС" закликає слуг не ховатися за своїми речниками і позаштатними радниками і особисто висловитися щодо атаки на демократію і свободу слова в Україні, вибіркового правосуддя, переслідування опозиції, перешкоджання громадянам на мирний протест, прослуховування і слідкування за опонентами недолугої , непрофесійної зеленої влади, яка стрімко втрачає свою легітимність, перетворення України на авторитарну державу з неадекватним керівником на чолі.

Як ви такі перелякані у владі, що ж з вами буде в опозиції? Хто на майбутні суди до Зеленського ходитиме? Теж пресслужба?".

Передісторія: "Слуга народу" закликала представників партії "Європейська солідарність" не брати участі у "політичних виставах" Порошенка.

Знати більше: Порошенко повертається. Його чекає справа про держзраду. Онлайн

Нагадаємо:

Читати також: "Поїхали, …твою мать!"  Історія "державної зради" Порошенка 

Щоб Порошенко став політемігрантом – такого подарунка під ялинку не отримаєте. Захист експрезидента відповідає на підозру в держзраді

Автори розслідування про плівки Медведчука: Дідько, ми навіть не думали, що там є Порошенко