Міськрада поділилася моторошними кадрами госпіталю на "Азовсталі": потрібна негайна евакуація 

Вівторок, 26 квітня 2022, 23:05
Міськрада поділилася моторошними кадрами госпіталю на Азовсталі: потрібна негайна евакуація 
фото: Маріупольська міськрада

Міська рада Маріуполя поділилася моторошними кадрами госпіталю на "Азовсталі", де не вистачає медикаментів та антисанітарія. За заводі переховуються щонайменше 2 тисячі цивільних - вони потребують негайної евакуації.

Джерело: Маріупольська міськрада

Пряма мова: "Так виглядає госпіталь в одному з укриттів "Азовсталі". Страшні фото. Але світ має знати, що відбувається.

Реклама:

24 години під обстрілами російської армії. Безперервно.

А тут не тільки військові. Більшість – мирні. На металургійному заводі перебуває не менше 2 тисяч цивільних. Жінки, діти та літні люди.

 
фото: Міськрада Маріуполя

Багато поранених. В антисанітарії та жахливих умовах. Без медикаментів.

ВІДЕО ДНЯ

Катастрофічна ситуація з питною водою та їжею. Рятувати потрібно негайно".

 
фото: Міськрада Маріуполя
 
фото: Міськрада Маріуполя
 
 
фото: Міськрада Маріуполя
 
фото: Міськрада Маріуполя
 
фото: Міськрада Маріуполя
 
фото: Міськрада Маріуполя

Передісторія:

  • Раніше українська розвідка заявила, що має дані, що російська влада планує кинути підрозділи росгвардії та ФСБ для штурму позицій українських захисників на "Азовсталі".
  • Українські бійці повідомили, що за ніч на 26 квітня по "Азовсталі" було здійснено 35 авіаударів, постраждали цивільні, вони знаходяться під завалами.
  • На зустрічі із Путіним міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив нібито Маріуполь взяли під контроль окупанти, а потім додав, що "Азовсталь" контролюють українські захисники. Путін на камеру сказав, що не треба штурмувати завод, але після цього обстріли "Азовсталі" лише посилилися.
  • Президент Володимир Зеленський повідомив, що українським силам поки що бракує засобів для проведення військової операції з деблокування Маріуполя.
  • 23 квітня полк "Азов" виклав у мережу першу частину відео з підвалів комбінату "Азовсталь" у заблокованому ворогом Маріуполі, на ньому були діти, які ховаться від російських бомб.
  • 24 квітня "азовці" показали нове відео з підземелля "Азовсталі". На ньому жінки, які ховаються з дітьми у сховищі, говорили, що запасів води та їжі у них залишилося на лічені дні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування