Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жінка, яку в РФ підозрюють у вбивстві Дугіної, не має стосунку до "Азова"

Понеділок, 22 серпня 2022, 17:31
Жінка, яку в РФ підозрюють у вбивстві Дугіної, не має стосунку до Азова

Бійці "Азову" повідомили, що жінка, яку ФСБ підозрює вбивстві доньки Олександра Дугіна Дар'ї, не має жодного стосунку до українського полку.

Джерело: пресконференція оборонців "Азовсталі", полк "Азов", "Нацгвардія"Медуза

Пряма мова: "ФСБ недопрацьовує свою зарплатню. Цей фейк дуже кумедно виглядає.

Реклама:

Я не знаю цю дівчину. Документи, які сторона противника показує, це документи людини, яка не є військовослужбовцем полку "Азов". Наша форма одягу - мультикам. Всі наші документи були з фото, де бійці у формі мультикам. 

Ви можете зараз перевірити ту новину, там ця жінка у парадній формі Нацгвардії. І там у неї у цьому службовому посвідченні, що це боєць НГУ військової частини 3057.

До військової частини 3057 відноситься окремий загін спецпризначення "Азов", але не всі, хто служить у військовій частині 3057, є бійцями "Азову" і ця жінка не являється бійцем полку "Азов". 

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: За словами українського захисника, посвідчення, котре демонструють пропагандисти, вони могли знайти десь у військовій частині окупованого Маріуполя: "Якщо уважно придивитися до того, що написано олівцем на її посвідченні, там видно, що це посвідчення змінювалося, бо вона уклала шлюб".

Пряма мова: "Це старе посвідчення цієї жінки, яке просто валялось або лежало десь у архіві на території військової частини 3057 у Маріуполі. Тобто противник знайшов ці документи і зараз видає їх, як "візитку Яроша".

Це несерйозно. Це нашвидкоруч зліплений непродуманий фейк".

Деталі: Боєць розповів, що у пропагандистських пабліках також знайшов і свої персональні дані і росіяни у телеграм-каналах запевняють, що він загинув.

Також на брифінгу повідомили, що серед військових "Азову" немає жодної жінки, котра має звання полковника. 

Крім того, серед "азовців" немає жодної жінки-комбатанта. 

У Нацгвардії також повідомили, що "Вовк Наталія Павлівна не проходила службу в окремому загоні спеціального призначення Національної гвардії "Aзов".

У НГУ пов'язують такі блискавичні російські розслідування із тим, щоб якось виправдати серед своїх громадян внутрішньоросійське рішення про визнання полку терористичною організацією.

Пропагандисти також опублікували відео нібито українки Наталії Вовк, яку окупанти підозрюють у вбивсті Дугіної. 

 
скриншот із відео окупантів
 
скриншот із відео окупантів

Передісторія: 

  • У Підмосков'ї 20 серпня вибухнуло авто з Дугіною, дочкою "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, яка писала для російського пропагандистського RT.
  • В Офісі президента України заперечили причетність Києва до вбивства Дугіної.
  • Ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов заявив, що відповідальність за вбивство взяла на себе так звана Національна Республіканська Армія.
  • Російські слідчі заявили, що автомобіль, у якому загинула Дар'я Дугіна, дочка "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, підірвали дистанційно.
  • 22 серпня російська ФСБ заявила, що вбивство дочки Олександра Дугіна Дар'ї підготовлено та вчинено українськими спецслужбами. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування