Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кулеба: Якщо Захід не може виграти цю війну, то яку він може?

Понеділок, 6 листопада 2023, 11:35
Кулеба: Якщо Захід не може виграти цю війну, то яку він може?
Дмитро Кулеба. Фото з Facebook МЗС

Україна посилено інвестує у власне виробництво зброї, щоб менше залежати від західної підтримки, адже програш у війні проти Росії став би поразкою усього світу, заявив глава МЗС Дмитро Кулеба.

Джерело: Укрінформ з посиланням на інтерв’ю Кулеби німецькому виданню Welt

Деталі: Кулеба вірить, що завдяки допомозі від партнерів та завдяки власним силам Україна обов’язково переможе.

Реклама:

Пряма мова міністра: "Якщо Захід не може виграти цю війну, то яку він може виграти? … Якщо ми не виграємо цю війну, це буде велика поразка для всього світу, включаючи Німеччину".

Деталі: Він зазначив, що Київ готується до будь-якого розвитку подій у США наступного року, саме тому зараз інвестує "у великих масштабах у власне виробництво всіх видів зброї, значно збільшуючи внутрішнє виробництво та мілітаризуючи економіку".

За словами Кулеби, багато хто недооцінює європейську підтримку України, але сама Європа потроху розуміє, що стоїть на кону.

ВІДЕО ДНЯ

"Завдяки нашим друзям у Європі та інших країнах, я думаю, ми не боїмося сценарію кінця світу", − підкреслив глава МЗС.

Він висловив переконання, що канцлер ФРН Олаф Шольц також "твердо вірить (в Україну − ред.) і не боїться Путіна", хоч він і досі не сказав, що Україна має перемогти, а завжди каже, що Україна не має програти.

На думку Кулеби, "є велика різниця між перемогою і непрограшем".

Коментуючи питання щодо ракет Taurus, яке обговорюється останніми місяцями, Кулеба зазначив, що "тема Taurus для нас ще не закінчена і ми продовжуємо над нею працювати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: