14 лютого 2009

Архів

Новини
18:22
Люди не хочуть знати правду про хворобу президента – екс-лікар Ющенка
Колишній особистий лікар Віктора Ющенка Ольга Богомолець вважає, що суспільство "не хоче знати правду" про хворобу президента, і висловлює готовність говорити на цю тему.
18:05
Яценюк пропонує високопосадовим "сиротам і біднякам" показати декларації
Екс-голова Верховної Ради, член фракції "НУ-НС" Арсеній Яценюк пропонує усім високопосадовцям оприлюднити свої декларації про доходи, аби дійсно розпочати боротьбу з корупцією.
15:25
Луганські гірники оголосили страйк у забоях
18 гірників шахти імені газети "Известия" державного підприємства "Донбасантрацит" (місто Красний Луч Луганської області) оголосили страйк і відмовились піднятись на поверхню.
15:05
До понеділка усі котельні Херсона відключать від газу
До понеділка, 16 лютого, усі котельні Херсона будуть відключені від газу.
14:51
Третейські суди створюють додаткові проблеми - ВСУ
Функціонування третейських судів в Україні через недосконалість законодавчої бази не лише не дає позитивних результатів, а й призводить до істотних зловживань.
14:14
Ситуацію з теплопостачанням у Криму визнали надзвичайною
Постійна комісія Ради міністрів Криму з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій визнала надзвичайною ситуацію, що склалася в автономії з теплопостачанням.
13:40
Яценюк дивується, чому тричі відставлений Стельмах і далі очолює НБУ
Екс-голова Верховної Ради, член фракції "НУ-НС" Арсеній Яценюк вважає за необхідне якнайшвидше вирішити кадрові питання в Нацбанку для здійснення ефективних кроків з подолання кризи.
12:55
Розробкою системи для податкової займається компанія без ліцензії?
Розробкою централізованої системи подачі податкової електронної звітності для Державної податкової адміністрації України займається компанія, яка не має необхідної для виконання таких робіт ліцензії.
12:22
У неділю в Україні сніг
У неділю в Україні очікується мокрий сніг та сніг, на півдні з дощем, у північних, центральних і південних областях місцями сильні опади, налипання мокрого снігу.
12:10
Янукович хоче відкрити списки
Вибори до Верховної Ради і місцевих рад мають проводитися за відкритими списками.
11:34
Голова правління "Ощадбанку" консультував Фірташа щодо банку "Надра"
Голова правління Ощадбанку Анатолій Гулей на запрошення Дмитра Фірташа виконував обов'язки консультанта правління в банку «Надра».
10:45
Один "регіонал" пообіцяв іншому "проломити голову". Розбиратимуться у Луценка
Глава кримського відділення Партії регіонів, народний депутат Василь Кисельов звернувся до СБУ та МВС у зв'язку з погрозами на свою адресу з боку однопартійця - депутата Верховної Ради Криму Олександра Мельника.
07:14
МЗС доручило послам пояснити світу "брехню" Тимошенко
Керівникам дипломатичних представництв України при ЄС, у країнах ЄС, США, Росії та інших країн доручили терміново поінформувати високопосадовців країн перебування про "недобросовісні та неадекватні ситуації" дії прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.
23:24
Янукович хоче скасувати "еквілібристику" співаючого Черновецького
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що проблеми столиці є результатом боротьби мера Києва Леоніда Черновецкого з Блоком Юлії Тимошенко