14 серпня 2001

Архів

Новини
22:03
Мельниченко продовжує лікувати "вірус Кучми"
"...Коли Бакая посадять у в'язницю, я буду носити йому передачі, а Кучма - ні. Кучма зробив Бакая головою Нафтогазу при умові виділення 250 млн доларів на виборчу кампанію Кучми. Так що Ігор Бакай є одночасно і учасником корупційної діяльності Кучми і його жертвою", каже Мельниченко.
21:51
"Я відповідаю тільки за свої плівки, все інше - монтаж", - Мельниченко
"Вірте тільки інформації, яка виходить або від мене, або від Мороза. Наші мафіозні клани зробили все, щоб дати повід ЗМІ говорити, що це - монтаж", говорить Мельниченко і заявляє про свою готовність співробітничати з американськими і російськими правоохоронними органами "за фактом корупції в цих країнах через українську сторону".
20:11
За п'ять днів Кучма все знав про Гонгадзе
Майор Мельниченко заявив на прес-конференції у Вашингтонському національному прес-клубі, що має достовірні відомості про те, що Кучмі було відомо про загибель Георгія Гонгадзе набагато раніше, ніж коли ця інформація стала набутком широкого загалу. Також Мельниченко оприлюднив номери рахунків Волкова і Пінчука у "Бенк оф Нью-Йорк".
17:13
Кучма знову повернув закон про вибори
16:55
СЬОГОДНІ ЧЕКАЮТЬ МЕЛЬНИЧЕНКА НА "СВОБОДІ"
15:47
Ідею Суркіса будуть реалізовувати на третьому уроці фізкультури
15:31
МЗС України в США не підтвердили співпрацю Мельниченка і Мінюсту США
13:40
Лазаренко дав хабаря Кучмі
Одним із засновників "Київстар GSM" є ТОВ "Омега". Засновником "Омеги" є компанія Nomuro Industrial Group Ltd, що належить Павлу Лазаренку і Петру Кириченку, зареєстрована на Антігуа і Барбуда. Вона має валютний рахунок у антигуанському банку European Federal Credit Bank, який також належить Лазаренку і Кириченку. Фірма Nomuro Industrial Group Ltd зробила внесок у статутний капітал компанії "Омега" в розмірі 3 мільйонів 790815 доларів США. У тому ж таки 1996 році "Омега" увійшла до співзасновників "Київстар".
12:24
Крим віддаляється від України до Росії з швидкістю... 2,5 см на рік
11:54
Розв'язка по віце-президенту банку "Слов'янський" відкладається
11:54
З нового року українці зможуть обміняти свої німецькі марки на євро
В Україні знаходиться в обігу приблизно 50 мільйонів марок. Ніхто не може точно оцінити, скільки іншої валюти країн ЄС, що з 1 січня переходять на нову валюту євро, обертається в Україні. Але найбільш розповсюджена валюта в українців – це саме німецькі марки.
11:26
3 мільйони святкуючих у День незалежності охоронятимуть 30 тисяч міліціонерів