16 серпня 2001

Архів

Новини
21:21
Україна втратила місце в десятці країн-провідних експортерів зброї
21:10
Жердицький провів перед судом 45 хвилин
Як визнав представник суду Міхаель Маєрламб, "це справді, дуже особливий процес, передусім через те, що перед німецьким судом постав член парламенту іншої країни". За словами адвоката українського парламентаря Бертрама Бьорнера, його підзахисний не має наміру визнавати своєї провини. Однак, наголосив адвокат, це не виключає, що деякі факти у звинуваченні відповідають дійсності.
20:30
Найкраще, що Україна здобула за 10 років - Кучма і Путін
19:08
Незалежність України у Києві обговорять Путін з Квасьневським
17:06
Фельдман буде сидіти у СІЗО
15:38
Новин в справі Александрова – нуль
Александрова убили через його професію, однак одночасно його вбивство є неполітичним. Такі версії переважають в головах українських силовиків, які за наказом Кучми оперативно зі Слов'янська поінформували країну про хід розслідування злочину.
14:03
Кучма хоче мати ручну Верховну Раду, вважає німецький експерт
13:59
"Україна без Кучми": мрії про амністію
Найрадикальніша гілка опозиції - комітет "За Україну без Кучми" готовий "частково порозумітися" з владою. Цю сенсаційну новину повідомив співкоординатор "УбК" Юрій Луценко. Про цілковите примирення не йдеться.
13:50
Журналісти продовжують акції підтримки
12:49
СБУ ПЕРЕДАЛА ГЕНПРОКУРАТУРІ СПРАВУ УЧАСНИКІВ ПОДІЙ 9 БЕРЕЗНЯ
12:38
У Києві Чорномирдіна гроші не цікавлять
Зважуючись на переїзд до Києва, Чорномирдін думав про почуття Кучми. Він відразу попросив президента Росії Путіна подзвонити українському "гаранту" і сказати про це призначення: "Як він сприйме, чи захоче він". "Дружба з Леонідом Кучмою наклала велику відповідальність – що б я не робив, я розумію, що це буде відбиватися не тільки на наших особистих відносинах, але і на державних".
11:41
Потебенько особисто поїхав подивитися на розслідування вбивства Алекандрова
11:32
Уряд запроваджує інститут Постійного представника Кабінету міністрів у Верховній Раді