18 жовтня 2000

Архів

Новини
21:16
1:1. Розгром на користь "Газпрому"
"Газпром" і чотири західні компанії підписали в Москві угоду про створення консорціуму, що буде будувати газопровід в обхід України. А Київ тим часом зробив ще один маленький крок, щоб відірватися від російського газу.
19:24
Медведчук кидає виклик європейським юристам
Перший віце-спікер Віктор Медведчук не згодний з думкою авторитетних європейських юристів, які працюють в Венеціанської комісії. Він має відмінну від інших думку, його думку можна порівняти тільки з позицією президента.
18:58
Росія погрожує Україні. Цього разу через російськомовну пресу
До Міністерства РФ у справах друку, телерадіомовлення і засобів масової комунікації "продовжують надходити відомості про кампанію в Україні, яка пов'язана з обмеженням роботи російськомовних засобів масової інформації".
17:13
Грузія і Україна підуть проти Москви?
Співробітництво усередині ГУУАМ набуває нової форми. Україна та Грузія можуть разом виступити з претензією до Росії, щоб та поділилася радянськими активами.
15:50
Комуністи все ще найсильніші
П'ята частина (20%) респондентів готова віддати свої голоси за Компартію, якби парламентські вибори відбулись у найближчий термін. Це навіть більше ніж до виборів 98-го року (13%).
15:31
Олігархи розлучаються не одружившись
Компанії Пінчука так і не вдасться поріднитися з російським олігархічним гігантом "Альфа". Однак "Інтерпайп" не відмовляється від ідеї прикупити завод у північного сусіди.