19 жовтня 2000

Архів

Новини
22:09
Помилковий шухер?
Створення "антиукраїнського" консорціуму під будівництва обхідного газопроводу - просто політична гра "Газпрому", що не виллється в конкретні спорудження. Таку думку висловив в інтерв'ю УП голова комітету Верховної Ради з питань ПЕК Олександр Гудима.
19:46
Повернення аксакала у великі фінанси
Главою ради Нацбанку України обрано Анатолія Гальчинського, сторожила команди реформаторів президента Кучми зразка 1994 року, а нині радника глави держави з економіки.
19:41
Ліві центри - об'єднуйтесь!
Нове об'єднання партій не претендує "зайняти нішу" об'єднаних соціал-демократів в ряді регіонів, Петро Порошенко зазначив, що "у нас інші принципи".
16:19
День, коли все вдається
Російсько-європейський газават проти України, що вчора був оголошений після створення консорціуму по будівництву обхідного газопроводу, набуває чітких рис. За задумом, через нову трубу піде половина російського газу, що проходить зараз по землях України.
13:24
Інтернет - в сільські школи. Нова ідея Кучми
У четвер наш "просунений" президент відкрив центральний офіс мережі Інтернет-кафе на київському Главпочтамті. Україна, вважає Кучма, ні в якому разі не повинна відстати від іншого світу в розвитку інформаційних технологій і мережі Інтернет.
12:47
Домовленості Кучми з Росією і Туркменістаном - політичний PR
Кучму не турбують наміри Росії і Європи будувати обхідний газопровід. Президент стверджує, що Київ не прийматиме ніяких контрзаходів у зв'язку із створенням консорціуму з поставок газу до Європи в обхід України.
12:32
У Жердицького були високі покровителі?
У справі заарештованого в Німеччині Віктора Жердицького з'являються нові цікаві подробиці. У причетності до справи колишнього керівника "Градобанка" фігурують прізвища Ігоря Мітюкова та Віктора Пинзеника.